Dette er tekstversionen af Husker du at stille spørgsmål?
Klik her for at komme til den grafiske version af Husker du at stille spørgsmål?

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Husker du at stille spørgsmål?


Husker du at stille spørgsmål? Få hjælp her!

Inden din samtale med din læge eller sygeplejerske er det vigtigt at du forbereder dig, så du er sikker på at du får svar på de spørgsmål, som er vigtige for dig. Hvis du har brug for hjælp til hvad du kan spørge om, kan du hente Godt du Spør’, som er en gratis spørgeguide.

Godt du spør’ kan hjælpe og motivere dig, og dine pårørende, med at få stillet spørgsmål, når du har samtaler med læger, sygeplejersker eller andre - om dine undersøgelser og behandling.

Eksempler på 5 gode spørgsmål fra Godt du spør’:


Spørgeguiden Godt du spør’ giver dig en række forslag til spørgsmål, du kan tilføje til din egen liste. Du kan også tilføje dine egne spørgsmål eller se, hvad andre brugere har spurgt om. Det hele kan du printe ud og medbringe til din samtale med din behandler.

Godt du spør’ kan findes på http://www.hejsundhedsvaesen.dk, hvor den også kan downloades og bestilles – helt gratis.

Prøv guiden Godt du spør’ på http://hejsundhedsvaesen.dk/godt-du-spoer


Hej Sundhedsvæsen

Godt du spør’ er en del af initiativet "Hej Sundhedsvæsen", som er udviklet af Dansk Selskab for Patientsikkerhed og Trygfonden. Hej Sundhedsvæsen, som har til mål at øge patientsikkerheden ved at fremme, at patienter og pårørende får mere indflydelse på egen behandling og forløb og dermed er med til at undgå fejl.

Hej Sundhedsvæsen samler og deler gode råd, viden, redskaber og inspiration til, hvordan du som patient eller pårørende kan være med til at undgå fejl og sikre, at du får den bedst mulige behandling, når du er i kontakt med sundhedsvæsenet.

4 ting du kan gøre for at passe på dig selv – og derved mindske risikoen for, at der sker fejl:

 

Læs mere om Hej Sundhedsvæsen på http://hejsundhedsvaesen.dk

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk