Dette er tekstversionen af Sygehus Sønderjyllands Frivillighedspris
Klik her for at komme til den grafiske version af Sygehus Sønderjyllands Frivillighedspris

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Sygehus Sønderjyllands Frivillighedspris


På Sygehus Sønderjylland arbejder vi målrettet med frivillighed. Frivilligrådet har indstiftet en frivillighedspris, som skal være med til at hædre de mange frivillige initiativer og indsatser der foregår på sygehuset.

Sygehus Sønderjyllands Frivillighedspris gives til enkeltpersoner eller grupper, der har ydet en særlig indsats i forbindelse med frivillighed på Sygehus Sønderjylland.

Den første modtager af prisen blev Erik Fuglsang, der har været medlem af sygehusets Brugerrådet, siden det startede for to år siden.

I den rolle har han blandt andet virket som borger/pårørende og frivillig i forbindelse med forbedringsmodellen i neurologien. Erik Fuglsang desuden med i Frivillighedsrådet og er også aktiv som frivillig på sygehuset i andre sammenhænge eksempelvis som vejviserhjælp i FAM.

”Erik er som person engageret, velovervejet og eftertænksom. Erik er god til at være kritisk reflekterende ift. nye tiltag for de frivillige og en vigtig ressource i frivilligheden på Sygehus Sønderjylland”, stod der i indstillingen.

Prisen består af et diplom samt en gavebeløb på 5000 kr. til at understøtte aktiviteten.

Erik Fuglsang og Lilian Jensen på Brugerrådsmødet oktober 2017

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk