Dette er tekstversionen af Nye og lettere navne
Klik her for at komme til den grafiske version af Nye og lettere navne

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Nye og lettere navne


Overalt på Sygehus Sønderjylland skifter vi nu til nye navne på afdelinger og afsnit.

De nye navne er et resultat af den organisationsændring, som Sygehus Sønderjylland indledte i sommer. Samtidig er navnene blevet tilpasset den fordanskning og ensretning af navne, som er vedtaget af regionsrådet i februar 2016.

Navnene skal skrives ind rigtig mange steder, og da flere it-systemer er afhængige af oplysninger fra hinanden, har det været nødvendigt med en skæringsdato, som blev fastsat til onsdag den 25. oktober.

Indkaldebreve bliver udsendt lang tid i forvejen. Derfor vil mange patienter i den kommende tid opleve, at de er blevet indkaldt til en klinik med en af de tidligere betegnelser.

Fysisk skal man møde op det samme sted, men vi er klar over, at det opleves lidt forvirrende, at det nu hedder noget andet.

Vi opfordrer derfor til, at man benytter områdenumre og de medsendte kort og derudover spørger informationen eller guiden.

De nye navne fremgår af de oversigtskort, der findes på Sygehus Sønderjyllands hjemmeside: http://www.sygehussonderjylland.dk/webmasterhandicap.asp?id=219266
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk