Dette er tekstversionen af Forskning og PhD
Klik her for at komme til den grafiske version af Forskning og PhD

Forside - Læs op - Sitemap


Forskning og PhD


Forskerstøtte har som formål at hjælpe med igangsætning og gennemførelse af forskningsprojekter til gavn for de sønderjyske patienter og brugere af det sønderjyske sundhedsvæsen. Dette sker med henblik på at stimulere en voksende interesse for at forske blandt alle faggrupper ved Sygehus Sønderjylland. Sygehuset forudsætter en positiv holdning til forskning, der kan bidrage til at opbygge en forskningskultur, som kan gøre det lettere at anvende forskningsresultater i den daglige kliniske praksis.

Forskerstøtte er opbygget som et sted, hvor det er muligt at hente vejledning og støtte til mange forskellige dele af forskningsprocessen. Forskerstøtte er stedet, hvor overblikket over de tilbud, der findes på både regionalt og lokalt plan, er samlet og kan videreformidles.

Vi yder hjælp til blandt andet: 

Hvis du har brug for hjælp til ovenstående eller har andre forskningsrelaterede spørgsmål, formidler vi gerne kontakt til kompetente medarbejdere. Henvend dig til Lærings- og Forskningshuset via Forskning.SHS@rsyd.dk og læs mere under Forskerservice.

Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk