Dette er tekstversionen af Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP)
Klik her for at komme til den grafiske version af Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP)

Forside - Læs op - Sitemap


Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP)


Vi har hørt de fødendes mening!

Mange kvinder, der fødte på Sygehus Sønderjylland i perioden fra august til og med oktober 2018, har besvaret spørgeskema fra Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP).

Oplevelserne i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel er værdifulde for os - og det kan komme andre kvinder og deres børn til gavn, når man fortæller om dem i spørgeskemaet.. Derfor håber vi altid, at mange kvinder vil hjælpe os ved at besvare spørgeskemaet, hvis de modtager et, når de har født.

Som fødende på Sygehus Sønderjylland har kvinderne en unik viden om, hvordan det er at være fødende hos os. Man ved fx, hvad der er vigtigt for en selv som fødende, og man kan besvare spørgsmål om, hvad man synes, der fungerer godt, og hvad man ønsker, der kunne laves om.

Erfaringer, som kvinderne deler med os, hjælper os med at forbedre kvaliteten på sygehuset, og måden vi kommunikerer på. Derfor har vi altid brug for så mange input og ærlige meninger som muligt.

Nu har vi resultaterne af LUP'en.

Overordnet kan vi sige, at vi er fantastisk glade for den positive respons vi har fået. Vi er stolte af de resultaterne og vil bygge videre på dem.

Her er resultaterne af LUP Fødende 2018

Det er Danmarks fem regioner, der står bag undersøgelsen. Læs mere om Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP) på www.patientoplevelser.dk/lupf
 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk