Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | tysk flag engelsk flag |
www.sygehussonderjylland.dk Til Region SyddanmarkTil forsiden

Bespisningskoncept

Målsætningen for bespisning af patienterne og pårørende er, at

  • Der skal være let tilgængelighed, høj kvalitet og variation. 
  • Der skal være mulighed for bespisning 24 timer i døgnet, med faste hovedmåltider og med adgang til mellemmåltider og drikkevarer. 
  • I tidsrummet 7-22 vil der være åbent i restauranten. Uden for dette tidsrum er der adgang til mad i form af mellemmåltider og drikkevarer fra eksempelvis automatsystemer. 
  • Der skal være valgmulighed ved de enkelte måltider uden forudbestilling. Det gælder såvel menuvalg som portionsstørrelse. 
  • Der skal være valgmulighed med hensyn til at spise individuelt, sammen med andre eller med besøgende. 
  • Pårørende skal have adgang til at spise sammen med den indlagte patient, enten på sengestuen, i afdelingens spisemiljø eller i Restauranten. 
  • Småtspisende patienter skal tilbydes hyppige energitætte måltider.

   Bespisningskoncept

Sygehusets restaurant og anretterkøkken får en flot og central placering tæt ved hovedindgangen, og vil blive indrettet med forskellige komfortzoner. Indretningen vil tage højde for, at patienter og pårørende som udgangspunkt ønsker at spise i restauranten. Patienter, der er for syge til at bevæge sig til restaurationsområdet, vil naturligvis kunne spise i plejeenheden, og kan få bragt mad op via roomservice.

Den endelige indretning af restauranten sker i forbindelse med fase 2 af byggeriet i Aabenraa.


Siden er sidst opdateret 9-7-2012
Kommunikation



Sygehus Sønderjylland | Kresten Philipsens Vej 15 | 6200 Aabenraa | Tlf. 79 97 00 00 | shs.kontakt@rsyd.dk