Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT |
www.sygehussonderjylland.dk Til Region SyddanmarkTil forsiden

Ambulant på sygehuset

Praktiske informationer for ambulante patienter på Sygehus Sønderjylland


Link Husdyr og førerhunde
Det er ikke tilladt at medbringe dyr / husdyr på Sygehus Sønderjylland - heller ikke førerhunde / brugshunde. Hvis du har behov for hjælp til at komme rundt på sygehuset, tilbyder vores guide en hjælpende hånd.
Link Internet
På Sygehus Sønderjylland tilbyder vi gratis trådløst internet til patienter og besøgende via Gaestenet.
Link Kontaktpersonordning
Alle patienter, der bliver indlagt på sygehus, og alle patienter som går i et længerevarende ambulant forløb, skal have tilknyttet en eller flere faste, navngivne kontaktpersoner.
Link Medicin
Det er meget vigtigt at du husker at tage din vanlige medicin med på sygehuset, både under indlæggelsen og ved ambulante besøg.
Link Mødetid og mødested
Information om mødetid og mødested fremgår af det indkaldelsesbrev, du har modtaget.
Link Mad og drikke
Som indlagt patient får du forplejning under dit ophold. Hvis du har specielle behov eller ønsker til kosten, så sig det til personalet.
Link Mobiltelefon
Du må som hovedregel gerne bruge din egen mobiltelefon på sygehuset, men vis hensyn, så du ikke forstyrrer andre patienter.
Link Penge og værdigenstande
Der er ikke en hæveautomat på sygehuset, men du kan betale med Dankort i både restauranten i Aabenraa og i caféerne i Sønderborg og Tønder.
Link Rygning
Sygehus Sønderjylland er røgfrit. Det betyder, at du ikke må ryge på sygehuset.
Link Toiletter og handicaptoiletter
Der er handicaptoilet flere steder på sygehuset, spørg evt. i informationen, hvis du ikke kan finde et handicaptoilet. Der er almindelige toiletter rundt omkring på sygehuset - blandt andet i forhaller på alle afdelinger.
Link Transport til og fra sygehuset
Information om de regionale regler for patientbefordring til og fra sygehusene i Region Syddanmrk.dk

Siden er sidst opdateret 5-3-2015Sygehus Sønderjylland | Kresten Philipsens Vej 15 | 6200 Aabenraa | Tlf. 79 97 00 00 | facebook ikon linkedin ikon twitter ikon -->