Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT |
www.sygehussonderjylland.dk Til Region SyddanmarkTil forsiden

Forside // Sygehus SønderjyllandpilPresserumpilNyhederpilArkivpil2016pilAnders Munch synger på sygehuset den første tirsdag i hver måned

Anders Munch synger på sygehuset den første tirsdag i hver måned

Anders Munch synger på sygehuset hver måned.

-Jeg er nået til et tidspunkt i livet, hvor jeg har lyst til at give en masse tilbage, og så vil jeg gerne være en modvægt til den egoisme og snerpethed, der kan præge samfundet. Kan jeg være med til at gøre nogle mennesker glade ved at synge på sygehuset, vil det også give mig stor glæde, siger sangeren Anders Munch.

At synge og spille på sygehuset til glæde for alle, der har lyst til at høre på, er netop hvad han gør.

Anders Munch kendt fra Munch & Broderskabet og for at synge sange af Kim Larsen, har for nyligt indgået en frivillighedsaftale med Sygehus Sønderjylland om, at han giver koncert på Sygehus Sønderjylland den første tirsdag hver måned kl. 14.30. Hver anden måned er koncerten i Aabenraa og hver anden måned i Sønderborg.

Den første koncert blev holdt tirsdag, den 1. marts, hvor Anders Munch stillede op med i sin guitar i forhallen på akutsygehuset i Aabenraa nær Restauranten og Indgang A.

Den næste koncert bliver tirsdag den 5. april i Sønderborg.

Som frivillig giver Anders Munch sit bidrag til sygehuset fuldstændigt vederlagsfrit. Den første halve time er tilmed fuldstændig offentlig. Derefter holder han en kort pause, inden han giver endnu en halv times koncert for patienter, pårørende og personale i en af sygehusets klinikker.

Da Anders Munch for snart en måned siden holdt den første af sine frivillig-koncerter i Sønderborg og spillede i Neurologisk Klinik, blev det en helt speciel oplevelse. Her har han selv været indlagt efter en blodprop, han heldigvis er kommet sig rigtig godt efter.

Andre frivillige på sygehuset
Anders Munch er langt fra den eneste, der giver en frivillig indsats på et sygehus. På Sygehus Sønderjylland bidrager Røde Kors med både patientstøtter og vågetjeneste. Sygehusets brugerudvalg har nedsat Arbejdsgruppe for Frivillige, hvor man lige nu ikke mindst undersøger mulighederne for at få foreninger eller enkeltpersoner til at stå for f.eks. pyntning i forbindelse med højtider og til at følges med patienter til og fra undersøgelser og behandling.

Har du eller din forening lyst at være frivillig, så kontakt evt. centerchef og brugerudvalgsformand Lilian Jensen på e-mail: lilian.jensen1@rsyd.dk


Siden er sidst opdateret 2-3-2016Sygehus Sønderjylland | Kresten Philipsens Vej 15 | 6200 Aabenraa | Tlf. 79 97 00 00 | facebook ikon linkedin ikon twitter ikon -->