Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT |
www.sygehussonderjylland.dk Til Region SyddanmarkTil forsiden

Fint besøg fra Singapore

Under overskriften “Reorganisering af sundhedsvæsenet gennem innovation og effektivitet” havde Sygehus Sønderjylland mandag den 7. marts besøg af en delegation på 14 personer fra Singapores største sygehus, Ten Tock Seng Hospital. På Sygehus Sønderjylland så gæsterne, hvordan vi både i Aabenraa Kommune og på Sygehus Sønderjylland organiserer os og indretter vores arbejde og tværsektorielle samarbejde efter patientens behov. De fik også rundvisning i skadestuen, så robotter og hørte om coloskoperende sygeplejersker.


Sygehus Sønderjylland, Aabenraa Kommune og Sosu Syd fik sammen med et de lokale virksomheder Life-Partners & ANY Group og Vendlet mandag den 7. marts besøg af en delegation på 14 personer fra Singapores største sygehus, Ten Tock Seng Hospital i Singapore.

Her på sygehuset så de, hvordan vi både i Aabenraa Kommune og på Sygehus Sønderjylland organiserer os og indretter vores arbejde og tværsektorielle samarbejde efter patientens behov.

De fik også rundvisning i skadestuen, så robotter og hørte om coloskoperende sygeplejersker

Besøget var kommet i stand gennem organisationen Healthcare Denmark (healthcaredenmark.dk), som har til formål at udbrede kendskabet til det danske sundhedsvæsen og sundhedsløsninger.  Overskriften for besøget var:

“Reorganisering af sundhedsvæsenet gennem innovation og effektivitet”

Fælles for værterne er, at de alle er aktører i CoLab Sønderjylland (http://www.colab-denmark.dk/) De havde henvendt sig til Healthcare Denmark, der hidtil fortrinsvis har henvist udenlandske gæster i det syddanske område til Odense. De mente, det sker mindst ligeså meget i Sønderjylland, og meget tyder på, at de fik overbevist både Healthcare Denmark og gæsterne fra Singapore.

Det blev et yderst vellykket besøg, hvor gæsterne ikke mindst var imponerede over vores tværsektorielle arbejde.

 Gæster fra Singapore

Singapore

Singapore

Singapore

Singapore


Siden er sidst opdateret 14-3-2016Sygehus Sønderjylland | Kresten Philipsens Vej 15 | 6200 Aabenraa | Tlf. 79 97 00 00 | facebook ikon linkedin ikon twitter ikon -->