Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | tysk flag engelsk flag |

www.sygehussonderjylland.dk

Få inspiration til dit forskningsprojekt

Her er Youtube-vidoen fra awardshowet 2018:

 

 

 

Næste års awardshow er blevet promoveret i TvSyd i disse to indslag:
https://www.tvsyd.dk/artikel/hvem-skal-have-millioner-til-forskning

https://www.tvsyd.dk/ess

Hele forløbet frem til awardshowet vil kræve en arbejdsindsats for de fem finaleprojekter, men der vil til gengæld være massiv støtte fra hhv. TV2/Fyn og TvSyd. De skriver blandt andet:

"Lidt info om, hvordan vi på de to regionale stationer gerne vil arbejde videre med jer under forløbet i Et Sundere Syddanmark 2019. 

Vi kommer til at producere en række webartikler, studieinterviews, FaceBook-videoer og indslag med udgangspunkt i jeres projekt. Derfor får vi brug for at kunne ringe til jer og researche på forskningsprojektet, for at kunne afklare de mest interessante vinkler. Der vil være flere forskellige interessante vinkler, som vi gerne til have mulighed for at vende med jer. Så vi får brug for et mobilnummer, vi kan ringe til jer på og en emailadresse, hvor vi kan afklare detaljer og facts.

Vi får brug for casepersoner til hvert forskningsprojekt og eventuelt også en pårørende, der kan fortælle om sygdommen/forskningen i sygdommen og hvilken betydning den har i hverdagen. Dette er afgørende for om vores seere kan identificere sig med projektet.

Vi har brug for at visualisere jeres projekt, så tænk meget gerne i grafiske muligheder og situationer, som fortæller om projektet. Vi vil gerne lave reportageoptagelser med jer for at præsentere jer og gerne nogle situationer sammen med de cases, som hører til jeres projekt. 

Vi planlægger optagelser til indslag i (nogen) tid før selve den uge, hvor projekterne bliver præsenteret i TV og med webartikler. Derfor vil vi gerne gøre brug af jer der men at vi også har mulighed for at tale/interviewe/chatte eller hvad vi nu finder på i ugen op til finalen. Det vender vi tilbage med jer om.

Vi vil muligvis i nogle tilfælde arrangere liveevents, hvor I muligvis vil blive bedt om at være med.  

Ideen er at gøre brugerne endnu klogere på, hvad jeres forskningsprojekt går ud på og klæde dem bedst muligt på til den kommende afstemning.

Det vil derfor kræve en indsats og tid fra jeres side, hvis vi skal formidle jeres projekt bedst muligt."

 

 


Siden er sidst opdateret 6-11-2018Sygehus Sønderjylland | Kresten Philipsens Vej 15 | 6200 Aabenraa | Tlf. 79 97 00 00 | shs.kontakt@rsyd.dk