Dette er tekstversionen af Nyheder
Klik her for at komme til den grafiske version af Nyheder

Forside - Læs op - Sitemap


Nyheder


Seneste nyheder fra Sygehus Sønderjylland


5. maj 2021
Test af nødstrømsanlæg på Sygehus Sønderjylland
Det er ikke kun luftværnssirenerne, der bliver testet den første onsdag i maj, det er også nødgeneratorerne og hele nødstrømsforsyningen på Sygehus Sønderjylland Aabenraa.

Læs artiklen: Test af nødstrømsanlæg på Sygehus Sønderjylland


3. maj 2021
Vaccination og blød musik
For at skabe glæde og for at få luftet instrumenterne giver Sønderjyllands Symfoniorkester en række minikoncerter i vaccinationscentrene i Sønderborg og Rødekro i denne uge.

Læs artiklen: Vaccination og blød musik


29. april 2021
100 års jubilæum
Sygehus Sønderjylland i Sønderborg fyldte 100 år den 4. april 2021. Få historien om sygehuset i 8 små videoer.

Læs artiklen: 100 års jubilæum


15. april 2021
Besøgsrestriktionerne er ophævet
Styrelsen for patientsikkerhed har i dag hævet de landsdækkende besøgsrestriktioner, og derfor er flere besøgende også velkomne på Sygehus Sønderjylland igen.

Læs artiklen: Besøgsrestriktionerne er ophævetKongrescenter bliver til vaccinationscenter
Mandag den 15. marts flytter Sygehus Sønderjylland vaccinationscenteret i Rødekro til Compass Congress Center. Det sker for at kunne matche den efterspørgsel, der de næste måneder vil være på vacciner mod covid-19.

Læs artiklen: Kongrescenter bliver til vaccinationscenterVaccination med AstraZeneca sættes på pause
​Ud fra et forsigtighedsprincip har de nationale myndigheder besluttet at sætte al vaccination med vaccinen fra AstraZeneca på pause.

Læs artiklen: Vaccination med AstraZeneca sættes på pauseEkstra Pfizervacciner til Sønderborg
Flere omstændigheder gør, at Sygehus Sønderjylland skruer op for vaccinationsblusset med cirka 1000 ekstra vacciner i Sønderborg i uge 10.

Læs artiklen: Ekstra Pfizervacciner til SønderborgSygehuset i Sønderborg er Danmarks bedste mindre hospital
Sygehus Sønderjylland Sønderborg er kåret til Danmarks Bedste Hospital af den uafhængige nyhedsavis om sundhedssektoren, Dagens Medicin.

Læs artiklen: Sygehuset i Sønderborg er Danmarks bedste mindre hospitalSygehus Sønderjyllands mavetarmkræftkirurger er landets bedste, igen
Endnu engang har Dagens Medicin kåret mavetarmkræftkirurgerne på Sygehus Sønderjylland som værende landets bedste, og det endda med en score på 100 ud af 100 point.

Læs artiklen: Sygehus Sønderjyllands mavetarmkræftkirurger er landets bedste, igenSønderjyllands Vaccinationscenter åbner tirsdag
Selv om Sygehus Sønderjylland tirsdag den 5. januar åbner COVID-19-vaccinationscenteret i Rødekro, er der ingen grund til at ringe til sygehuset for at bestille tid. Alle får direkte besked, når det er deres tur.

Læs artiklen: Sønderjyllands Vaccinationscenter åbner tirsdag


>> Se flere nyheder i nyhedsarkivet
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk