Dette er tekstversionen af Nyt Sygehus Sønderjylland
Klik her for at komme til den grafiske version af Nyt Sygehus Sønderjylland

Forside - Læs op - Sitemap


Nyt Sygehus Sønderjylland


Sygehus Sønderjylland er ét sygehus med aktiviteter i Tønder, Sønderborg og Aabenraa. Frem mod 2020 bygger vi om og omstrukturerer sygehuset for at etablere det nye Sygehus Sønderjylland med akutsygehus i Aabenraa, specialsygehus i Sønderborg og dagshospital i Tønder. Samtidig udvikler vi os internt, så vi kan matche forventningerne til et moderne sygehus.

Her på siden kan du følge med i processen i form af eksempelvis baggrundsmateriale, proces- og konceptbeskrivelser. Det vil sige de lidt længere beskrivelser og dybdegående information.

Ønsker du et mere overordnet blik på etableringen af det nye Sygehus Sønderjylland, kan vi anbefale vores Facebook-side, https://www.facebook.com/nytshs, hvor vi skildrer begivenhederne i færre ord og mange billeder.

Formålet med Facebook-siden er at vise fremskridtene og milepælene i etableringen af det nye sygehus. Samtidig ønsker vi at dele nogle af de historier, der opstår i arbejdet med at skabe et sygehus, der skal holde et godt stykke ind i fremtiden.


Pressemeddelelse fra Region Syddanmark - 25. Juni 2018

Opgavefordelingen mellem de sønderjyske sygehuse er på plads

Regionsrådet vedtog i dag en rammeplan for, hvordan opgaverne skal fordeles mellem de tre sygehuse i Aabenraa, Sønderborg og Tønder, der tilsammen udgør Sygehus Sønderjylland, når sygehuset i Aabenraa er endeligt udbygget i 2020.
Læs mere
 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk