Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Dispositionsforslaget er godkendt

Dispositionsforslaget for kvalitetsfondsprojektet Fase 1 i Aabenraa er godkendt.
Dispositionsforslaget, som Regionsrådet godkendte på mødet den 31. januar, indeholder beskrivelser af de ændringer af planerne, som er sket i forhold til det tidligere godkendte byggeprogram.

Da byggeprogrammet i blev godkendt i juni 2010 skete det samtidig med, at regionsrådet besluttede at fremrykke gennemførelsen af byggeriet af det psykiatriske sygehus i Aabenraa. Det medførte behov for koordination af fællesområder mellem sundheds- og psykiatriområdet. Set i lyset heraf, samt den kontinuerlige videre bearbejdning af byggeprogrammet, har Sygehus Sønderjylland i samarbejde med totalrådgiver og psykiatriområdet udarbejdet et dispositionsforslag.

Fase1 bliver udvidet med en foyer, mere kælder, forbindelsesgang, ekstra fundering, rådgivning og en varemodtagelse. Disse elementer er en fremrykning fra Fase 2, og skal sikre den fremtidige logistik og drift af sygehuset.

Dispositionsforslaget betyder endvidere, at det hermed der godkendt, at psykiatrien bruger en del af familiehuset til Børn- og Ungepsykiatri, og at gynækologi flytter ud af familiehuset og placeres midlertidig i eksisterende sengebygning B.

Desuden betyder godkendelsen af dispositionsforslaget en accept af, at det forventede tidspunkt for ibrugtagning af Fase 1 er ændret fra primo 2013 til september 2013 på grund af de forskellige udvidelser af byggeriet.        

Senest fagligt revideret: 01-02-2011


Siden er sidst opdateret 01-02-2011
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os