Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Først bygger vi et P-hus

Byggeri, flere medarbejdere og flere patienter betyder alt sammen et øget behov for parkeringspladser. Behovet for parkeringspladser mindskes ikke af, at en del af sygehusbyggeriet kommer til at foregå på det eksisterende parkeringsområde og at psykiatrien påbegynder deres del af byggeriet i Aabenraa næsten samtidig.

For at imødegå vanskeligheder, før de opstår, har Regionsrådet godkendt planer om allerede i år at opføre et parkeringshus på 6000 kvadratmeter med plads til 720 biler i tilknytning til sygehusbygningerne i Aabenraa. 

Efter planen kan der holdes licitation i april i år, så der kan bygges fra juni til april 2012, hvor huset kan tages i brug.

Det planlagte P-hus bygges i tre forskudte etager og skal ligge ind i bakken til venstre for vejen op til den nuværende hovedindgang ved sygehuset i Aabenraa for at mindske gåafstanden mest muligt.

Huset skal fortrinsvis bruges til personaleparkering, mens patienter skal have mulighed for at parkere tættere på sygehuset. Der er plads til, at p-huset, hvis behovet opstår, kan udvides i sydøstlig retning og give plads til yderligere 400 pladser

 

Senest fagligt revideret: 01-02-2011


Siden er sidst opdateret 02-02-2011
Sygehus Sønderjylland



Tilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os