Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Isbjørne fra Odd Fellow Ordenen

Det er ikke lutter sjov for et barn at komme så slemt til skade eller blive så syg, at de skal på sygehuset. Det kan gøre ondt og her kan være mange ting, der kan gøre et barn utrygt.

Nu har tre de Odd-Fellow loger i Haderslev, nr. 19 Alexandra, nr. 59 Hiort Lorenzen og nr. 94 Hertug Hans, fået en idé, der kan være med til at trøste en smule.

Fredag den 11. februar mødte logebrødre og –søstre op på Centerskadestuen med tre kasser fyldt med 150 af de mest nuttede isbjørnebamser og med lovning på at kunne levere op til fire-fem gange så mange, hvis det skulle blive nødvendigt

Bamserne er til at forære til børn, der er til undersøgelse eller behandling på skadestuen i eller en af Sygehus Sønderjyllands skadeklinikker, som trøst, afledning og et lille plaster på såret, og med et påsyet ønske om god bedring fra Odd Fellow i Haderslev.

Odd-Fellow logerne fra Haderslev synes så godt om idéen med den bløde og børnevenlige form for markedsføring er så god, at de håber at kunne få deres brødre- og søstreloger i resten af Sønderjylland til at medvirke.

De små isbjørne er ikke bare kære og kramme-egnede, men også CE-godkendte, og når hvert barn får sin bamse med hjem, er hygiejnen i orden. Så her på Sygehus Sønderjylland giver vi glade gaven videre både i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder.

 

 

Senest fagligt revideret: 14-02-2011


Siden er sidst opdateret 14-02-2011
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os