Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Forside // Sygehus SønderjyllandpilPresserumpilNyhederpilArkivpil2011pilByggeri i gang ved sygehuset i Aabenraa

Byggeri i gang ved sygehuset i Aabenraa

Nu er gravemaskinerne i gang ved sygehuset i Aabenraa.

I første omgang gælder anlægsarbejdet en kontorpavillon mellem den eksisterende administration og ambulancevejen.
I forbindelse med byggeriet bliver der i de kommende uger gravet til fundament og opbygget en sandpude. Det betyder, at der bruges tunge maskiner,og at jorden skal stampes og vibreres. Det vil sandsynligvis give gener pga. støj, samt rystelser, der måske forplanter sig til bygningen. Det er beklagelige, men også uundgåelige, gener - som dog heldigvis er kortvarige.

Pavillonen skal stå færdig til indflytning efter sommerferien, men det betyder ikke stilstand eller pause i byggeriet. Her i sommer skal også bygges en pavillon, som kan fungere som midlertidigt kapel indtil der etableres et ny permanent kapel i byggefase 2. Det er nødvendigt at flytte kapellet allerede nu fordi det ligger, hvor der skal tilsluttes en korridorforbindelse mellem servicebygningen til den nye varemodtagelse. Endelig er der planlagt første spadestik til det nye parkeringshus 30. juni.

For håndværkerne bliver pavillonbygningen en god anledning til at prøve og udvikle den specielle disciplin det er at arbejde på en byggeplads, hvor løse genstande er bandlyst på grund af luftpresset, når helikoptere lander og letter på helikopterlandingspladsen ved siden af.

 

Senest fagligt revideret: 07-06-2011


Siden er sidst opdateret 07-06-2011
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os