Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Ledelse for ny afdeling fundet

Sygehus Sønderjylland er kommet endnu et skridt nærmere etableringen af Akutmodtagelsen, idet vi nu har ansat en afdelingsledelse til afdelingen. Ole Nørgaard Jensen bliver ledende overlæge, og Helle Overgaard bliver ledende oversygeplejerske.

Ole Nørgaard Jensen er speciallæge i geriatri og kommer fra en stilling som specialeansvarlig overlæge ved Akut medicinsk Afdeling på Odense Universitetshospital. Ole Nørgaard Jensen har i 1997-1998 arbejdet i Sønderborg i forbindelse med sin speciallægeuddannelse, og i 2005-2007 var han overlæge på Geriatrisk Afdeling i Haderslev. Ole Nørgaard Jensen er 52 år og bor i Odense med sin familie.

Helle Overgaard har de seneste to år arbejdet som chefsygeplejerske på Sygehus Himmerland. Helle Overgaard er dog et kendt ansigt på Sygehus Sønderjylland, hvor hun tidligere blandt andet har været ledende oversygeplejerske i Ortopædkirurgisk Afdeling. Helle Overgaard er 49 år og bosiddende i Haderslev med sin familie.

Helle Overgaard tiltræder den 1. september 2011, og Ole Nørgaard Jensen tiltræder den 1. oktober 2011

Fakta om akutmodtagelse
Fra årsskiftet 2011/2012 indfører Sygehus Sønderjylland en Akutmodtagelse for alle akutte indlæggelser i Aabenraa. Det vil sige for patienter, der i dag kommer på sygehuset via Centerskadestuen, Medicinsk Visitationsafsnit eller Kirurgisk Visitations Afsnit, i alt gennemsnitligt 32 mennesker i døgnet.

I praksis betyder det, at alle patienter, der indlægges akut, uanset ugedag eller klokkeslæt straks vil blive tilset af et team af speciallæger som ikke standser undersøgelserne eller sender patienten videre til en anden afdeling, før de kan stille en diagnose og planlægge den videre behandling.

Senest fagligt revideret: 29-06-2011


Siden er sidst opdateret 29-06-2011
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os