Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Første spadestik til P-hus

Første spadestik til et nyt P-hus blev torsdag den 30. juni 2011 taget af regionsrådsformand Carl Holst og formand for sygehusstrukturudvalget Stephanie LoseFørste spadestik til et nyt P-hus blev torsdag den 30. juni 2011 taget af regionsrådsformand Carl Holst og formand for sygehusstrukturudvalget Stephanie Lose. Dermed er der for alvor taget hul på byggeriet af et nyt Sygehus Sønderjylland og et nyt psykiatrisk sygehus på matriklen i Aabenraa.

Det betyder, at der nu bliver givet plads til gravemaskiner og byggefolk på området. P-huset forventes at stå færdigt i foråret 2012. Det får plads til 720 biler og dækker et areal på 6.200 kvm.

Nyt sygehusbyggeri
I perioden frem til et fuldt udbygget og moderne sygehus vil stå færdigt i Aabenraa må patienter, pårørende og medarbejdere til tider leve med byggestøj og måske lidt mere besværlige adgangsveje. Men når det nye sygehus er færdigt vil Sygehus Sønderjylland have nye flotte og tidssvarende rammer for behandling og pleje af patienterne.
Sygehuset i Aabenraa kommer i første fase blandt andet til at blive udvidet med en akutmodtagelse og et særligt familiehus.

Akutmodtagelsen og familiehus vil stå klar i slutningen af 2013. Udvidelsen af Sygehus Sønderjylland i Aabenraa fortsætter med en fase to frem til 2018.

Læs mere om sygehusbyggeri på Fremtidens Sygehus Sønderjylland


 

Senest fagligt revideret: 01-07-2011


Siden er sidst opdateret 01-07-2011
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os