Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Hjælp os med at blive bedre

Som led i udviklingen af Sygehus Sønderjyllands hjemmeside - www.sygehussonderjylland.dk - gennemfører vi i disse måneder en undersøgelse af, hvad brugerne mener om hjemmesiden og dens indhold.

I undersøgelsen bliver du blandt andet bedt om at svare på, hvad du søgte efter på hjemmesiden, om det var let at finde, og om du finder ting her, som du ikke finder andre steder.

Deltag i undersøgelsen

Brugerundersøgelsen foregår som en online spørgeskemaundersøgelse, og du er sikkert allerede støt på den i form af et pop-up vindue, der viste sig på din skærm, da du kom ind på sygehusets hjemmeside.

Ellers kan du klikke på dette link og deltage:

https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=FEDXNCFN1P96

Din vurdering er vigtig for os, og derfor håber vi, at du vil bruge et par minutter til at besvare spørgsmålene og derved fortælle os, om din oplevelse af vores hjemmeside.

Besvar undersøgelsen efter dit besøg på hjemmesiden

Du kan vælge at besvare spørgsmålene i brugerundersøgelsen efter dit besøg på hjemmesiden – det vil faktisk være det bedste, for spørgsmålene handler bl.a. om, hvilke informationer, du søgte efter og om, hvorvidt du fandt dem.

For at gemme brugerundersøgelsen til efter dit besøg på hjemmesiden skal du blot minimere det vindue, der kommer op, når du har klikket ja til at deltage i undersøgelsen. Undersøgelsen lægger sig hermed og venter i bunden af din skærm, så du kan besvare spørgeskemaet, når du er færdig med dit besøg på hjemmesiden.

Brugerundersøgelsen gennemføres som led i Bedst på Nettet

Brugerundersøgelsen gennemføres i tidsrummet 1. august til 30. september 2011 og er en del af Bedst på Nettet, som er en samlet vurdering af kvaliteten af offentlige hjemmesider i Danmark. Projektet ejes af Videnskabsministeriet og gennemføres af IT- og Telestyrelsen.

Læs mere på www.bedstpaanettet.dk

 

Tak for din hjælp!

 

Venlig hilsen

Sygehus Sønderjylland

 

 

 

 

Senest fagligt revideret: 01-08-2011


Siden er sidst opdateret 05-09-2011
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os