Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Forside // Sygehus SønderjyllandpilPresserumpilNyhederpilArkivpil2011pilArbejdskørsel og gravearbejde i Aabenraa

Arbejdskørsel og gravearbejde i Aabenraa

September er måneden, hvor entreprenørmaskinerne for alvor begynder at grave huller og flytte jord på terrænet omkring Sygehus Sønderjylland, Aabenraa.

Men anlægsaktiviteterne forventes ikke at få væsentlig betydning for patienter eller medarbejdere i de nærmeste måneder, bortset fra mere tung trafik på vejene omkring sygehuset og måske perioder med mindre rene veje.

Nu starter arbejdet med at anlægge parkeringshuset, som forventes at stå færdigt i foråret 2012. Det får plads til 720 biler og dækker et areal på 6.200 kvadratmeter.
Samtidig skal der anlægges en hel lille by af skurvogne, graves en lang regnvandsledning, der skal være med til at holde området tørt, og sættes hegn om byggepladsen.

På samme side af sygehuset forlænges Birkelundsvej, der i dag er en blind vej, ned til Egelund til gavn for byggepladsen.
På modsatte side, op mod skoven anlægges en forsyningsvej til sygehusets varemodtagelse.

Sidst på efteråret er det så planen at indlede gravearbejdet i forbindelse med selve ombygningen af sygehuset i området syd for sygehusets sydøstlige hovedindgang. 

Sygehusombygningen har gjort det nødvendigt at flytte sygehuskapellet. Derfor bliver en ny og midlertidig kapelbygning opført ved siden af selve sygehuset og forventes at stå færdig i slutningen af september.

Læs mere om sygehusbyggeri på Fremtidens Sygehus Sønderjylland

Senest fagligt revideret: 17-08-2011


Siden er sidst opdateret 17-08-2011
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os