Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Forside // Sygehus SønderjyllandpilPresserumpilNyhederpilArkivpil2011pilSygehusbygninger i Haderslev sættes til salg

Sygehusbygninger i Haderslev sættes til salg

Planerne for, hvad der skal ske med sygehuset i Haderslev, når det lukker i 2014, begynder at tage form.
Haderslev Kommune og Region Syddanmark, som ejer bygningen besluttede 16. november at sætte sygehusets bygninger til salg, så hurtigt, det kan lade sig gøre- hvilket vil sige lige så snart bygherrerådgiveren Bascon har færdiggjort udbudsmaterialet.

Når Sygehus Sønderjylland stopper sine aktiviteter i Haderslev, skal der gerne stå nye beboere på spring til at flytte ind i bygningerne i de naturskønne omgivelser.

Formålet ved at sende projektet i udbud er hurtigt at få afprøvet markedsinteressen og få seriøse investorer på banen.

Fælles sundhedshus

På styregruppemødet indgik Region Syddanmark og Haderslev Kommune desuden i en meget positiv dialog om mulighederne for at etablere et sundhedshus i de bygninger, der i dag huser psykiatrien. Både region og kommune ser et stort potentiale i at samle en række sundhedsfunktioner på stedet, herunder lokalpsykiatrien, praktiserende læger, fysioterapeuter o.l.

Fakta:
Regionsrådet besluttede med årets budgetforlig at flytte sygehusaktiviteterne fra Haderslev ved udgangen af 2014. Det betyder, at der åbnes op for nye anvendelsesmuligheder i sygehusbygningerne.

Region Syddanmark og Haderslev Kommune har nedsat en politisk styregruppe, som skal finde ud af, hvordan der kan sikres lys i sygehuset bygninger fremover.
Læs mere om processen omkring Haderslev Sygehus på www.lysivinduerne.dk/haderslev..

 

Senest fagligt revideret: 18-11-2011


Siden er sidst opdateret 18-11-2011
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os