Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Dialysen er flyttet nedenunder

Sygehus Sønderjyllands dialyseafsnit er godt på vej til at blive udvidet til omkring to og en halv gang sin hidtidige størrelse. En fysisk udvidelse, der især skal komme patienterne og personalet til gavn ved at skabe mindre ventetid og bedre overgange mellem patienterne og dermed også bedre arbejdsmiljø og mindre stress for personalet.

Under det hidtidige dialyseafsnit, hvor der tidligere var lægekontorer, er nu indrettet ti ekstra dialysepladser med tilhørende birum, toiletter og patient- og personalefaciliteter.
Her har dialyseafsnittet for en tid samlet alle sine aktiviteter, mens håndværkere blandt andet udskifter gulvbelægning og gennemfører arbejdsmiljøforbedringer og ombygning af toiletter sådan som det er sket andre steder på sygehuset i Sønderborg.
Netop fordi her er tale om dialysepatienter med løbende behov for behandling, har det været nødvendigt at planlægge flytningen, så den kunne gennemføres uden nedgang i patientbehandlingen.

Senest fagligt revideret: 07-12-2011


Siden er sidst opdateret 07-12-2011
Sygehus Sønderjylland



Tilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os