Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Forside // Sygehus SønderjyllandpilPresserumpilNyhederpilArkivpil2014pilSygehuset har overtaget de nye bygninger

Sygehuset har overtaget de nye bygninger

Bygningshåndværkerne har nu formelt overdraget de nye tilbygninger i Aabenraa til Sygehus Sønderjylland.

Det er en vigtig milepæl, der i praksis betyder, at det nu er sygehuset og Region Syddanmark, der står for resten af arbejdet med at gøre de nye lokaler klar til indflytning og ibrugtagning.

Indtil midt i september vil her fortsat altovervejende være håndværkere og teknikere, som blandt andet skal installere alt det medicotekniske udstyr, som er nødvendigt for at hverdagen fungerer på sygehuset. Her skal også gøres grundigt rent, og måske foretages enkelte tilretninger inden man kan begynde at møblere lokalerne.

Vi skal frem til den 15. september før patienter, læger og sygeplejersker tager det nye hus i brug. Det sker, når Akutmodtagelsen flytter ind. En uges tid senere flytter Anæstesi- og Operationsklinikken, Medicinsk Klinik og Rehabiliteringsklinikken fra Haderslev.

Sygehusets nye familiehus, der samler fødsler, gravide, neonatal og behandling af børn og unge under samme tag vil være klar til ibrugtagning den 29. september, så patienter kan modtages på den nye adresse en uges tid senere. Fra midten af oktober og frem til november flytter Hjertemedicinsk Klinik, Dagkirurgi, Røntgen, laboratorier og apotek fra Haderslev til Aabenraa. Dermed er den første store fase af det sønderjyske sygehusbyggeri gennemført.

Den næste og sidste fase i processen ventes i færdig omkring 2020.


Siden er sidst opdateret 20-1-2015Tilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os