Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Forside // Sygehus SønderjyllandpilPresserumpilNyhederpilArkivpil2014pilSygehusets nye restaurant er åbnet i Aabenraa

Sygehusets nye restaurant er åbnet i Aabenraa

Onsdag den 1. oktober åbnede sygehusets restaurant i centrum af de nye bygninger i Aabenraa. Samme dag lukker caféen og alle medarbejdere og besøgende skal herefter købe mad i deres i den nye restaurant.

I forbindelse med åbningen overgår klinikkerne i Aabenraa til sygehusets nye bespisningskoncept.
Det betyder ikke mindst flere valgmuligheder også for de sengeliggende patienter. Restauranten har en a la carte menu og der er åbnet mulighed for at patienterne kan bestille frokost og aftensmaden gennem personalet.

En vigtig del af konceptet er dog, at patienter så vidt det er muligt spiser i restauranten. At patienter på den måde har anledning til at komme lidt op og ud af sin stue er ofte den sundeste løsning fysisk og psykisk. Det påvirker både appetitten og kroppens mulighed for at optage medicin.

Har man lyst til et mellemmåltid eller brug for at spise uden for restaurantens åbningstid vil der i flere klinikker være placeret mini-måltidsvogne

Bespisningskonceptet udbredes også til sygehuset i Sønderborg. Her må ombygning og indretning af den nye restaurant nær hovedindgangen dog vente, indtil de nuværende brugere af området er flyttet. Restauranten ventes derfor at kunne åbne i løbet af 2015.


Siden er sidst opdateret 20-01-2015
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os