Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Sygehus Sønderjylland

Ortopædkirurgi

Ortopædkirurgisk afdeling, Sygehus Sønderjylland er lokaliseret på 2 matrikler.

Vores akutmodtagelse og traumesektion ligger på matriklen i Aabenraa, som også er regionens akutsygehus.

Den elektive kirurgi er lokaliseret på matriklen i Sønderborg og består af 4 sektorer; Skulder/albue, fod/idræt, hånd og alloplastik.

Som kommende KBU læge vil du arbejde begge steder. Vi forsøger at give jer en bred ortopædkirurgisk uddannelse, som ikke kun involverer akutarbejde i skadestuen og skadeambulatorier, men som også vil give jer indblik den elektive del af ortopædien.

Vores unge kompetente og ambitiøse traumesektor er som nævnt lokaliseret i Aabenraa. Der er pt. ansat 1 overlæge, 6 afdelingslæger og 9 læger i uddannelsesstillinger. Udover traumesektoren deltager speciallæger fra Sønderborg i vagten.

I Sønderborg er ansat 18 overlæger og 3 afdelingslæger fordelt på de forskellige sektorer.

I FAM er ansat 5 ældre erfarne læger, som vil supervisere jer i skadestuen sammen med vagtholdet.

Vi er en stor travl arbejdsplads med masser af udfordringer og en varieret hverdag.  Du vil blive udfordret hver dag, men samtidig tæt superviseret af vores mere erfarne læger.

Du vil opleve en stejl læringskurve således at du efter 6 måneder, selvstændigt vil kunne passe en skadestue og samtidigt have tilegnet dig en bred viden indenfor ortopædkirurgi.

Arbejdsmiljøet er præget af det generationsskifte som afdelingen kontinuert forfølger, respekt for hinanden, for forskellighed og en uformel omgangstone.  

Vi glæder os til du kommer og du er meget velkommen til at kontakte os for mere information.

Arbejdstid:

Dagarbejde er fra 08.00-1524

Skadestuevagt dag 08.00-16.00

Skadestuevagt aften 15.30-23.30

Ambulatorie Sønderborg 08.00-15.00

Vi mødes hver morgen kl. 08.00 i ortopædkirurgisk konference til fælles briefing om vagten og stillingtagen til dagens udfordringer. Efter morgenkonferencen er der røntgen konference med gennemgang af både indlagte patienter og patienter set i skadestuen dagen før.

Hver onsdag er der undervisning fra 08.00-09.00 og hver 4 onsdag er der trivselsmøde for de yngre læger.

Introduktion:

Før I selvstændigt arbejder bliver I grundigt introduceret til afdelingen og vores arbejdsgange. Der vil være faglige input blandt alt det praktiske og I vil få følgevagter i skadestuen og i ambulatoriet. Introduktionsplan og mere praktisk information vil I få tilsendt ca. 14 dage før I starter, vagtskema dog noget før. Vi lægger vagtskema 3 måneder forud.

Afdelingen har en hjemmeside www.ortisyd.dk

Her ligger uddannelsesplaner, links til kurser, skabeloner, fagligt indhold og her ligger også en detaljeret gennemgang af jeres arbejdsfunktioner og gode råd. Den ligger under fanen KBU, KBU til KBU.

 


Siden er sidst opdateret 25-02-2019
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os