Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Forside // Sygehus SønderjyllandpilPresserumpilNyhederpilArkivpil2019pilEl-biler får egne pladser ved sygehuset

El-biler får egne pladser ved sygehuset

Sygehus Sønderjylland satser grønt med en række ladestationer til el-biler på matriklerne i Sønderborg og Aabenraa.

 

Clever

 

Skal bilen have strøm for at virke, og skal ejeren et smut forbi sygehuset, er det nu muligt at slå to fluer med et smæk. Sygehus Sønderjylland har nemlig sammen med elbil-strømleverandøren Clever opsat ladestationer på matriklerne i Sønderborg og Aabenraa. I Sønderborg er det på 5-timersparkeringspladsen og i Aabenraa er det på nederste dæk i p-huset.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde denne grønne løsning til vores patienter og pårørende, siger sygehusets økonomichef Jesper Møller-Iversen og fortsætter.

- Dybest set handler det om, at vi gerne vil være med til at understøtte en grønnere hverdag, og det her er blot et af mange tiltag, der fremover skal gøre sygehuset mere miljørigtigt, uddyber Jesper Møller-Iversen.

For at benytte det grønne alternativt til fossile brændstoffer, skal man ved standerne have et ladekort fra Clever, som også er virksomheden, der står for alt det praktiske vedrørende standerne.

- Vi har fået sat standerne op, og resten er i princippet en sag mellem Clever og ejerne af elbilerne, siger Jesper Møller-Iversen.

Parkeringspladserne ved standerne er forbeholdt el-biler, og sygehuset har ændret skiltningen, så det fremstår tydeligt, at parkering kun er tilladt med el-bil.


Siden er sidst opdateret 01-07-2019
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os