Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Forside // Sygehus SønderjyllandpilPresserumpilNyhederpilArkivpil2019pilVejviserne løber med Frivillighedsprisen 2019

Vejviserne løber med Frivillighedsprisen 2019

Sygehus Sønderjylland holdt onsdag Frivillighedsdag for femte år i træk, og for fjerde år i træk uddelte sygehuset Frivillighedsprisen.

Prisen gik til Sygehus Sønderjyllands frivillige vejvisere, som tager imod patienter og pårørende og hjælper dem med at finde vej på sygehusets tre matrikler.

Vejviserne har et godt samarbejde med portørerne, sygehusets fastansatte guide i Aabenraa, informationerne og det øvrige personale, som oplever de frivillige som en stor hjælp og en ekstra ressource i hverdagen. Det giver personalet mulighed for at koncentrere sig endnu bedre om deres opgaver.

Sygehus Sønderjylland har i øjeblikket 31 frivillige i Sønderborg, 14 i Tønder og 7 i Aabenraa (skadestuen) og 21 ved indgangene A og B i Aabenraa.

- De frivillige oplever stor taknemmelighed fra de borgere de hjælper og får selvfølgelig også konstruktive input fra borgerne, som de er gode til at give videre, så vi kan arbejde med de input der er relevante og gøre oplevelsen af at komme på Sygehus Sønderjylland endnu bedre, fortæller sygehusets frivillighedskoordinator Karin Thade Petersen.

De Frivillige vejvisere er i aldersgruppen 18-86 år - langt flest friske seniorer – og har typisk en vagt a 3,5 time om ugen.

 

Frivillige vejvisere

Ingrid Rasmussen og Birte Maria Østervang modtog sammen med de øvrige 71 Frivillige vejvisere på Sygehus Sønderjylland årets Frivillighedspris for deres flotte arbejde med at vise patienter og pårørende på rette vej på sygehusets tre matrikler.


Siden er sidst opdateret 26-09-2019
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os