Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | Deutch English |

Forside // Sygehus SønderjyllandpilPresserumpilNyhederpilArkivpil2019pilSygehus Sønderjylland vinder 3. pladsen i Et Sundere Syddanmark

Sygehus Sønderjylland vinder 3. pladsen i Et Sundere Syddanmark

Det blev Sydvestjysk Sygehus, der vandt en million i konkurrencen Et Sundere Syddanmark. Dermed kan forskeren Anne Cathrine M. Godtfredsen fra Sydvestjysk Sygehus nu begynde forskningen i svangerskabsforgiftning.

 

Gruppebillede Et Sundere Syddanmark

 

Christian Backer Mogensen fra Sygehus Sønderjylland har opnået en tredje-plads i konkurrencen, og det var en glad forsker, der kom med en umiddelbar kommentar efter præmieoverrækkelsen.

- Jeg er glad og stolt, siger professor Christian Backer Mogensen og fortsætter.

- Allerede tidligere i forløbet har vi i forskergruppen besluttet, at vi ville gennemføre projektet uanset hvad, men det er da dejligt, at vi alligevel løb med tredje-pladsen, så vi har en god startkapital til vores forskning.

Projektet, som Christian Backer Mogensen skal stå i spidsen for, handler om, hvordan specielt plejehjemsbeboere kan undgå de mange akutte indlæggelser, der er med til at svække dem og gøre dem forvirrede over mødet med sygehuset og dets mange eksperter.

Alle er vindere
Der er mange, der forsker på de danske sygehuse, og på en måde er alle vindere uanset hvilken plads, man har opnået i konkurrencen.

- Der er kommet rigtig meget fokus på forskning, og med over 17.000 afgivne stemmer er vi kommet langt længere ud, end vi havde håbet på på forhånd, argumenterer Christian Backer Mogensen.
Sygehus Sønderjylland deltager også i næste udgave af Et Sundere Syddanmark, der løber af stablen i foråret 2020.

Se meget mere om projektet om sammenhængende patientforløb på www.sund1.dk
 


Siden er sidst opdateret 02-10-2019
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os