Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT |

www.sygehussonderjylland.dkTil Region SyddanmarkTil forsiden

Køkkenet

Køkkenet består af et team på 90 personer, som planlægger, tilrettelægger og tilbereder de måltider, du får serveret, når du er indlagt på Sygehus Sønderjylland.

Vi tror fuldt og fast på, at kærlighed og engagement i arbejdet kan smages i maden. Derfor har vi en optimistisk og energisk arbejdsstemning i vores køkken. Vi kan vores kram, og vi ønsker at maden skal være med til at skabe plads til glæde, selvom man er syg - en rar pause, du kan glæde dig til hver dag.

Vi laver mad til mange mennesker, men vi sætter en ære i at tilbyde et varieret menukort, hvor der er menuer for enhver smag.

Se aktuelt menukort her.

Mad er medicin

Mad er vigtig medicin. Dine måltider skal være velsmagende og varierende og først og fremmest hjælpe din krop med til at blive rask. Vores mål er at give din krop de næringsstoffer du har brug for, samtidig med at vi giver dig en dejlig måltidsoplevelse. Vi serverer både dansk mad med rødder i den sunde hjemlige madlavningstradition, og udvalgte retter fra andre steder i verden, som udgør supplement og variation i forhold til det danske.

Frokost

Målsætninger

Vores målsætninger for vores mad er følgende:

  • Vi ønsker at maden skal være en opmuntring under indlæggelsen, et lyspunkt som patienterne kan glæde sig til hver dag.

  • Vi ønsker, at lave mad til dig - dvs. at, maden skal tilfredsstille patienternes ønsker og behov.

  • Maden skal være indbydende og velsmagende.

  • Maden skal være ernæringsmæssigt rigtig.

  • Maden er en del af behandlingen og kan hjælpe til at sikre kortest mulig indlæggelsestid.

Praktisk

  • I Køkkenet laver vi al den mad, som serveres og tilbydes til sygehusets patienter, både de indlagte og de ambulante. Derudover laver vi mad til caféerne og restauranter på de tre matrikler, til konferencer, møder, receptioner og alle større begivenheder, der foregår på Sygehus Sønderjylland.
  • Vi producerer det meste af vores mad i vores afdeling i Sønderborg, men vi tilbereder og anretter maden i alle vore køkkenafdelinger på Sygehus Sønderjyllands matrikler. 

Vores kompetencer

  • Køkkenet er bygget op af alle slags kostfagligt personale: ernæringsassistenter og ernæringsassistentelever, smørrebrødsjomfruer, bagere, kokke, økonomaer, og ikke mindst dygtige køkkenmedhjælpere. Det er med til at sikre, at Køkkenet kan levere varen i alle dele af arbejdsprocessen.
  • Du er altid velkommen til at spørge personalet på sygehuset, hvis der er noget du er i tvivl om eller vil vide mere om.

 

God appetit ønskes du af

Rikke Larsen og Lis Sjørup på vegne af alle medarbejderne i Køkkenet



Siden er sidst opdateret 18-9-2017



Sygehus Sønderjylland | Kresten Philipsens Vej 15 | 6200 Aabenraa | Tlf. 79 97 00 00 | facebook ikon linkedin ikon twitter ikon -->